ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σκεφτόμαστε πολύ για την Αλόη Βέρα. Αυτό το φυτό θαύμα δεν αποτελεί μόνο πηγή έμπνευσης, αλλά και τη βάση πάνω στην οποία φτιάχνονται οι σειρές περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων Αλόης. Καθοδηγεί τη συνεχή καινοτομία της ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης και επιτρέπει στην Forever Living να αναπτύσσεται χρόνο με τον χρόνο με νέα και ακόμη καλύτερα προϊόντα. Λέγεται ότι: «Όσο πιο πολλά μαθαίνουμε για την Αλόη, τόσο περισσότερο την αγαπάμε!»

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Η Forever Living έχει δεσμευτεί να σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο. Και εννοούμε κάτι περισσότερο από αποτελεσματικά και επικερδή προϊόντα. Εννοούμε τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ALOE VERA OF AMERICA

ALOE VERA OF AMERICA

Το εργοστάσιο Aloe Vera America στο Ντάλλας του Τέξας αποτελεί τον πυρήνα παραγωγής Αλόης Βέρα σε όλο τον κόσμο. Από εδώ ελέγχονται οι φυτείες στο Τέξας και τη Δομινικανή Δημοκρατία, η παραγωγική διαδικασία στο Mission του Τέξας, περισσότερα από 36 δισεκατομμύρια λίτρα Aloe Vera Gel κάθε χρόνο, καθώς και η παραγωγή πολλών διάσημων προϊόντων Αλόης.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΛΟΗ

Ομάδα παγκοσμίου φήμης AVA's

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγής, της Έρευνας & Ανάπτυξης και των παγκόσμιων πωλήσεων, η Aloe Vera of America έχει συγκεντρώσει μια ομάδα εργαζομένων παγκοσμίου φήμης, που εργάζονται σκληρά και επιμελώς, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται εδώ για περισσότερα από 30 χρόνια. Σε όλη αυτήν την οργάνωση, είμαστε όλοι περήφανοι με το γεγονός ότι ο καθένας παίζει τον δικό του καθοριστικό ρόλο για να δημιουργηθούν μερικά από τα πιο μοναδικά προϊόντα στον κόσμο. Και πιστεύουμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα καλής δουλειάς.